Ei tän nyt ihan näin pitänyt mennä, kuten koko alkuviikko tällä kertaa vähän sumussa, paljon duunissa ja paljoakaan ajattelematta. Oikeastaan parasta jälkeä syntyy, kun ei ajattele liiaksi vaan tekee. Jotkut juttuni epäonnistuivat nuorempana juuri tuosta paljosta ajattelusta, pilaannutin ne, enkä tehnyt tarpeeksi simppeliä, ymmärrettävää, vaan koristelin perustuotteet kaikenlaisilla hienouksilla, joita ei missään nimessä olisi pitänyt käyttää. No, voin kertoa, että olen oppinut jotakin, mutta en osaa aivan tarkalleen selittää mitä se on, paitsi tietysti yksinkertaisuutta ja selkeyttä. No, ehkä myös tuskaa lisäävää tietoa on kerääntynyt pääkoppaani sen verran, että työ on käynyt aika helpoksi, ainakin ajoittain helpoksi. Ei tietysti aina.

139912.jpg


Meillähän on täällä jälleen kesä, yhden viileän heinä- ja elokuun välisen yön jälkeen. Olen hikoillut, runsaasti, olen parantanut oloa erilaisilla vesillä, ajoittain myös alkoholipitoisilla, mutta huomaan kuten aina, ettei alkoholi kuitenkaan pitemmän päälle maistu, vaan siirryn kaikenlaisiin kivennäisiin toivossa, että ne helpottaisivat sisältäpäin nousevaa kuumuutta.

Olen tienhaarassa kuten niin usein, enkä oikein tiedä, minne tästä tulisi kääntyä vai jatkaako tuota samaa suoraa? Tiedä häntä.