Havahduin tässä joku päivä ajatukseen, että jos maailma on sittenkin olemassa, koska sen tapahtumista jatkuvasti jauhetaan siellä täällä. Lisäksi pitäisi tietysti olla mielipide jokaisesta abstraktista ilmiöstä. Esimerkkeinä voisin mainita esimerkiksi jotkut television tanssikilpailut, joista pitäisi jokaisen tietysti pystyä jotain sanomaan, vaikka ei olisi koko sarjaa ikinä nähnytkään tai jonkun mukamas-mukamas jälkimodernin (post modern but enlinghted?!??) viisaan kommentteihin jonkun mäkihyppy- tahi arvauskilpailun tuloksista. Ajatella! Ja vain muutamilla tuhansilla euroilla kuka tahansa voisi ostaa koko tuomariston, koska ovat kuitenkin kunnon kapitalisteja ja ymmärtävät hyvin mitä raha on.



- Sinä siis tahdot Euroopan omistajaksi?
- Kyllä.
- Kysyin siis sinulta äsken, että sinä siis tahdot Euroopan omistajaksi?
- Kyllä, tahdon.
         
          (katkelma erään ohjelman dialogista juontajan ja kilpailijan kesken. Ohjelmaa ei ole vielä
       
            542233.jpg    lähetetty.)


Edellä kuvatun kaltaista tahtotilaa ihmettelemättä, voin luottamuksellisesti tässä kertoa, että \"Tahdotko Euroopan omistajaksi ja pääkomissaariksi\" -ohjelmatuotanto on jo käynnistetty pääjohtaja Jugnerin, vai oliko se Junger, valvovan silmän alla. Euroopan omistajaksi ja pääkomissaariksi pääsee, jos selviytyi alkukarsinnoista varsinaiseen tv-kisaan, jossa pidetään jälleen uudet alkukarsinnat, joiden jälkeen on enää vastattava noin tuhanteen triviaaliin kysymykseen samalla tavalla kuin \"kone\", saavuttaakseen pääpalkinnon. Lohdutuspalkintoina kisassa on muun muassa Euroopan Parlamentin puhemiehistön, maamme eduskunnann puhemiehistön ja päivä Ilkka Kanervana voittoja, jotka nekin siivittävät kilpailijat uskomattomiin suorituksiin.

Mielestäni jo päivä Ilkka Kanervana olisi mahtava lahja tällaiselle tavalliselle haaveilijalle, joka ei ymmärrä urheilusta tahi muusta kulttuurista yhtään mitään. Mutta ne kauniit, nuoret ja hehkeät tytöt sinä ympärillä. Tokaisu: \"Aijjai sentään!\", kuvaillee ajatusteni painokelvottomuutta.

Luotettavalta taholta haaveilija on kuullut, että varsinaisen pääpalkinnon ja näiden lohdutusten lisäksi on tiedossa joillekin myös mukava yllätys, eli päivä Riitta Uosukaisen kanssa vesisängyssä. Kyllä loiskuu kun lapataan!

Haaveilijalta on kysytty myös mielipidettä tuosta edelläkerrotusta uudesta quizista, mutta haaveilijalla ei ole. Ei mielipidettä eikä quizia.