Kuuntelen miten tuuli kuiskailee aamun hämärässä ja pilvet kerääntyvät ensin laikuiksi siniseen ja muodostavat vähän myöhemmin harmaan maanantaipeiton.  Ajattelen juuri Sinua, niin sinua. Miten säästinkään henkisiä voimavarojani Sinua varten ja miten nopeasti ne tuhraantuivat joutaviin väittelyihin ja sanailuihin. Olemme mitä olemme, eikä toista voi muuttaa, vaikka halusi hallita ja valvoa on hirvittävä. Mutta hallinta ja valvonta luo vain lisää tuskaa ja juovan joka syvenee päivä päivältä.

190204.jpg


Kuuntelen radiosta Ruotsin vaalit. No, niin kävi sitten niin suositulle Perssonille :)  Kansa antoi Göranille ajateltavaa. Aika alkaa nyt. Jos meillä hallituskoalitiot ja mahdollisten pääministerien nimet olisivat jo ennen vaaleja selvillä, saattaisi äänestysprosentti nousta myös kotoisissa eduskuntavaaleissa yllättävän korkeaksi.

Olen luultavasti illalla jossain muualla kuin tässä onnettomassa työhuoneessa, jonka ikkunasta näkyy eräs tehdas. Pitkä piippu kuin muisto menneisyydestä. Vihaan ja rakastan tätä entistä työläiskaupunkia.